Een show vergelijkbaar met Vrienden van Amstel!

Een jubileum verdient een Paaspop jubileumshow! .

In de afgelopen jaren heeft het festival vele nationale acts te gast gehad. Onder hen onder andere Guus Meeuwis, Golden Earring, Kensington, Di-rect en BLOF. Guus Meeuwis en Golden Earring zijn ook dit jaar weer te gast, maar dat was voor de organisatie niet voldoende voor deze jubileumeditie.


Dit 25e jaar wordt er echt uitgepakt!

Samen met Jimmy van den Nieuwenhuizen (o.a. drummer van VanVelzen) is de organisatie in overleg gegaan, waarbij het Vrienden van Amstel-concept als leidraad leidde. We komen met een show van nationale allure met acts als Xander de Buisonjé, Wulf, Martijn Fischer.

Onder begeleiding van de professionele band van Jimmy van den Nieuwenhuizen brengen zij zowel eigen nummers als knallende covers op de bühne!

Ook Paaspop-artiesten welke in het verleden de tent al meermaals hebben afgebroken doen mee aan de show. Zo zal Ilonka van Hooydonk (voormalig SOC) het podium betreden en zal ook de Jermaine Fleur (The Young Beethoven) te gast zijn tijdens deze unieke show! .

De Paaspop jubileumshow heeft een prominente plaats gekregen in het programma en moet op eerste Paasdag één van de hoogtepunten worden van het festival!

KOOP NU TICKETS!

Laatste kaarten zaterdag Mon 30 March 2015

Heb jij nog steeds geen kaarten besteld? Ook de laatste kaarten voor de Paaspopzaterdag beginnen aardig op te raken. Mis dit niet en bestel vandaag nog jouw kaarten voor een geweldig Paaspop! 

Koop nu Tickets!

€ 25,-

Paaspop Jubileumshow video's
Paaspop Jubileumshow foto's
Programma
Wij danken de volgende topsponsoren: